jubileum aannemersbedrijf kwakkenbosKWAKKENBOS WAS JARIG!

 

2018 stond in het teken van een prachtige mijlpaal: 75 jaar Kwakkenbos

We waren er dan ook al vrij snel over uit dat we het zeker niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan. Het resulteerde in een compleet jubileumweekend in augustus. Al werd het eerste startschot al voor de zomervakantie van de basisschoolkinderen gegeven. ‘We hebben verschillende basisscholen in de regio bezocht en de groepen 4 en 5 kennis laten maken met ontwerpen, bouwen en vakmanschap.’

Op vrijdagmiddag 24 augustus hebben we een bouwmiddag georganiseerd op ons terrein waarin de kinderen hun ontwerpen mochten tonen en daadwerkelijk aan de slag gingen met het bouwen van een huis voor (actrice) mevrouw Beauvalle.

Maar daar lieten we het echter niet bij. Ook senioren werden bij het jubileumfeestje betrokken. We hebben een feestelijke bijeenkomst gehouden voor ongeveer vijftig senioren uit de regio die dit jaar 75 jaar geworden zijn. We hebben een rondleiding gegeven op ons terrein, waar we ook een klein museum ingericht hadden. Daarna koffie, gebak en een shantykoor bij café Het Scheepje.

De feestelijke afsluiter volgde op zaterdagmiddag, waarbij de deuren van Kwakkenbos letterlijk voor iedereen opengingen en het bruisende Kwakkenbos75 Feestival van start ging. Het gehele terrein was in een industrieel tintje gestoken en kleurde Kwakkenbos-geel. Deze middag was voor ons de afsluiting van de nuttige bestemming die we het jubileum hebben willen geven: ons vak vieren en aansluiting zoeken bij de branche.

In oktober zijn we met al onze medewerkers op reis gegaan. Een onvergetelijk weekend waar we met plezier en trots op terug kijken.