verbouwing seriematig woningen

PROJECTMATIG WONINGEN BOUWEN OF VERBOUWEN

Kwakkenbos BV vormt tijdens grootschalige bouw- of verbouwprojecten het vaste aanspreekpunt dat zorgt voor overzicht, strakke communicatielijnen en rendement. Door middel van de controle op kwaliteit, budget en planning zorgt Kwakkenbos BV voor een efficiënt en rendabel project. In co-creatie met de opdrachtgever en samenwerkingspartners wordt het eindresultaat behaald.

 

utilitair vastgoed

UTILITAIR VASTGOED BOUWEN OF VERBOUWEN

Kwakkenbos BV fungeert tijdens de bouw of verbouwing van kantoor-, winkel- of bedrijfspand als sterke partner die zorgt voor minimale overlast, in zowel geluid, netheid als tijd. Zo heeft u als opdrachtgever geen omkijken naar het project, maar kunt u zich ongestoord richten op uw eigen werkzaamheden.

school bouwen of verbouwen

SCHOLEN BOUWEN OF VERBOUWEN

Een veilige en nette bouwplaats staat bij het bouwen of verbouwen van scholen voorop. Kwakkenbos BV waarborgt deze uitgangspunten door nauwkeurig toezicht te houden op de bouwplaats, planning, kwaliteit en logistiek. Kwakkenbos BV zorgt voor een efficiënt proces, zodat iedereen zich in de (omgeving van) school weer zo snel mogelijk vrij kan bewegen.

zorginstelling bouwen of verbouwen

ZORGINSTELLINGEN BOUWEN OF VERBOUWEN

Als het aankomt op de bouw of verbouwing van een zorginstelling is een rustige en veilige omgeving van groot belang. Kwakkenbos BV vormt bij dit soort projecten een vast aanspreekpunt, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat men zich op en rondom de bouwplaats zo onzichtbaar mogelijk beweegt. Minimale overlast is hierbij het uitgangspunt.