Zowel tijdens als na het (ver)bouwproces zorgt Kwakkenbos BV voor snelle en betrouwbare service. Door praktische adviezen te geven, bijvoorbeeld in de vorm van een meerjaren onderhoudsplan met begroting, blijft de staat van conditie van uw project optimaal. Kwakkenbos BV zorgt altijd voor een snelle opvolging van eventuele vragen of problemen.

 

ONDERHOUD EN REPARATIES

Het kan voorkomen dat uw woning of pand onderhoud of een reparatie nodig heeft. Kwakkenbos BV staat hierbij voor u klaar. Denk aan dagelijks onderhoud, systematisch onderhoud, kleine of grotere reparties en het oplossen van acute problemen. De 24/7 storingsdienst is altijd beschikbaar om dringende situaties in orde te brengen. Daarnaast helpt Kwakkenbos bij het aanpassen van een woning in het kader van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), zoals het verwijderen van een drempel ten behoeve van een rolstoel of de aanleg van een traplift. De duurzame relaties die Kwakkenbos BV zo graag opbouwt, zijn hierin heel belangrijk: zo heeft u de garantie uw aannemersbedrijf uw gebouw op z’n duimpje kent.

 

MEERJAREN ONDERHOUDSPLAN

Het kan, zowel voor particulieren als bedrijven, waardevol zijn om goed voorbereid te zijn op mogelijk onderhoud in de toekomst. Kwakkenbos BV kan in dit kader een overzichtelijk meerjaren onderhoudsplan opstellen. Hierin wordt bijvoorbeeld vastgelegd wanneer sloten vervangen moeten worden of wanneer u toe bent aan nieuwe dakbedekking. Het meerjarenplan zorgt ervoor dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Heeft u vragen over onze service- en onderhoudsdiensten?

Neem contact met ons op

 

STORINGSDIENST

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Er zijn zaken waar u geen invloed op hebt, die grote schade kunnen veroorzaken als er niet wordt opgetreden. De 24/7 storingsdienst van Kwakkenbos BV helpt op ieder moment acute problemen op te lossen. Dat is service zoals u die van een aannemersbedrijf mag verwachten.

(0348) 44 12 29