EEN EIGEN HUIS BOUWENeen eigen huis bouwen

Het bouwen van een eigen huis is een leuk, maar spannend project. U heeft de vrijheid om te creëren wat u wilt, maar het is ook een hele investering waar veel bij komt kijken. Het belangrijkste is dat het huis voldoet aan al uw wensen. Daarnaast wilt u duidelijkheid over de kosten en de planning voor het bouwen van uw eigen huis. Kwakkenbos BV biedt u in het hele proces de beste kwaliteit, zekerheid en service. Vanaf het eerste moment wordt met u meegedacht over de plannen voor het bouwen van een huis en er wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn. Op een transparante manier samenwerken, dat is waar het Kwakkenbos BV om gaat.

SERVICE

Kwakkenbos BV vindt het belangrijk om tijdens het hele proces van het bouwen van een nieuw huis, voor u klaar te staan. U krijgt een vast aanspreekpunt toegewezen, welke elk moment te bereiken is indien er vragen of onduidelijkheden zijn. De betrokken medewerkers houden zicht op de bouwplek, de logistiek, de planning en het budget. Indien hier om wat voor reden dan ook onduidelijkheden zijn, worden deze met u overlegd. Een persoonlijke aanpak, zowel voor, tijdens als na de bouw van een eigen huis!

ZEKERHEID

Kwakkenbos BV beschikt over een BouwGarant certificering met daarnaast het zogenaamde Financieel Gezond Certificaat van Graydon. Dit certificaat geeft aan dat Kwakkenbos BV tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort. Voor u als klant de financiële zekerheid die u zoekt bij het bouwen van een nieuw huis.

Andere zekerheden van Kwakkenbos BV