SERIEMATIG WONINGEN REALISEREN

woningbouw-seriematig

Bij het ontwikkelen van grootschalige bouw- of verbouwprojecten is efficiëntie het sleutelwoord. U als opdrachtgever wilt maximaal rendement in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Als ervaren partner begrijpt Kwakkenbos BV dit uitgangspunt maar al te goed. U kunt er op vertrouwen dat Kwakkenbos altijd het hoogst haalbare uit een project haalt. Minimale overschrijding, maximaal resultaat.

OPLEVERING VOLGENS PLANNING EN BUDGET

Kwakkenbos BV garandeert dat er volgens planning en afspraak wordt opgeleverd. Dit geeft u als opdrachtgever de mogelijkheid om zo snel mogelijk aan een volgende fase, of nieuw project te beginnen. Er wordt altijd helder gecommuniceerd over de stand van zaken, zodat u steeds weet waar u aan toe bent.

VAST AANSPREEKPUNT

Vanuit Kwakkenbos BV heeft u één vast aanspreekpunt, zodat u als klant weet waar u terechtkunt voor vragen of overleg. Waar nodig kan snel worden geschakeld en bijgestuurd. Korte lijnen en daarmee efficiënte worden hierdoor gewaarborgd.

Maak een afspraak

 

UTILITAIR VASTGOED BOUWENnieuwbouw utilitair vastgoed

Elk jaar komen er in Nederland nieuwe winkel-, bedrijfs- en kantoorpanden bij. Kwakkenbos BV heeft veel ervaring met het bouwen van utilitair vastgoed en is een betrouwbare partner voor, tijdens en na de nieuwbouw van uw winkel, bedrijfspand of kantoorpand.

Als er één ding is waar u niet op zit te wachten bij het ontwikkelen van utilitair vastgoed, dan is het wel een ellenlang en onduidelijk bouwproces. U wilt weten waar u aan toe bent, zodat u verder kunt met plannen maken. Kwakkenbos denkt daarin met u mee. Efficiëntie, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Tijdens het gehele bouwproces kunt u terecht bij een vast aanspreekpunt, welke uw vragen kan beantwoorden en problemen kan oplossen. Daarnaast geeft Kwakkenbos BV altijd duidelijk inzicht in het verloop van de nieuwbouw, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De ervaring van Kwakkenbos betekent voor u een voorspoedig traject.

Bekijk onze projecten

 

NIEUWBOUW VAN EEN SCHOOL OF ONDERWIJSINSTELLING

Een nieuwe school bouwen behelst vele aspecten. Als opdrachtgever wilt u dat elementen als overlast, uitloop of budgetoverschrijding tot een minimum worden beperkt. Ook is een vaste partner die weet hoe om te gaan met wet- en regelgeving en vergunningen gewenst. Kwakkenbos BV kent als ervaren aannemersbedrijf alle ins en outs rondom dit soort projecten en helpt u graag met de verwezenlijking van uw wensen.

nieuwbouw schoolOPLEVERING BINNEN PLANNING EN BUDGET

Als het aankomt op de nieuwbouw van een onderwijsinstelling, moet met veel zaken rekening worden gehouden. Kwakkenbos BV neemt u alle zorgen rondom het project uit handen. Met duidelijke en transparante communicatie, een vast aanspreekpunt en inzicht in de kosten en de planning wordt het u als opdrachtgever zo makkelijk mogelijk gemaakt.

FINANCIËLE ZEKERHEID

Kwakkenbos BV beschikt onder andere over het Woningborg-certificaat, het VCA** en het Financieel Gezond Certificaat van Graydon. Hiermee heeft u als klant de garantie dat u te maken heeft met een financieel gezond bedrijf. Een stukje zekerheid rondom uw nieuwbouwproject.

Andere zekerheden van Kwakkenbos BV

 

NIEUWBOUW VAN EEN ZORGINSTELLINGnieuwbouw van een zorginstelling

Met de toenemende vergrijzing in Nederland, neemt het aantal zorginstellingen toe. En dus ook de nieuwbouw van zorginstellingen, zoals de nieuwbouw van een verpleeghuis of andere zorginstelling. Bent u als projectontwikkelaar van plan een nieuwe zorginstelling te bouwen en zoekt u een betrouwbaar aannemersbedrijf? Dan bent u bij Kwakkenbos BV aan het juiste adres.

OPLEVERING BINNEN PLANNING EN BUDGET

Als het aankomt op de nieuwbouw van een zorginstelling, moet met veel zaken rekening worden gehouden. Kwakkenbos BV neemt u alle zorgen rondom het project uit handen. Een duidelijke en transparante communicatie, een vast aanspreekpunt en inzicht in de kosten en de planning zorgen voor een helder en efficiënt traject.

Daarnaast geldt: afspraak is afspraak. Kwakkenbos levert volgens planning en budget uw nieuwgebouwde zorginstelling op. Ondertussen wordt u continu op de hoogte gehouden van de voortgang van het project.

FINANCIËLE ZEKERHEID

Kwakkenbos BV beschikt onder andere over het Woningborg-certificaat, het VCA** en het Financieel Gezond Certificaat van Graydon. Hiermee heeft u als klant de garantie dat u te maken heeft met een financieel gezond bedrijf. Een stukje zekerheid rondom uw nieuwbouwproject.

Andere zekerheden van Kwakkenbos BV