jubileum kwakkenbos aannemersbedrijf

KWAKKENBOS WAS JARIG!

In 2018 vierden we ons 75-jarig jubileum! En wie jarig is trakteert…

Lees meer

geschiedenis aannemersbedrijf kwakkenbos

75 JAAR ERVARING EN VAKMANSCHAP

Kwakkenbos BV bestaat als middelgroot en modern familiebedrijf al 75 jaar. Veel zaken zijn in de afgelopen periode veranderd, maar wat altijd hetzelfde is gebleven, is de servicegerichte en persoonlijke aanpak. Kwakkenbos BV investeert graag in langdurige relaties met particuliere en zakelijke opdrachtgevers en staat hen op alle vlakken bij tijdens de realisatie van projecten.

Meer over onze geschiedenis

EEN TEAM MET PASSIE

De vakmensen die werkzaam zijn binnen Kwakkenbos BV staan voor kennis, kwaliteit en passie. Zij dragen de servicegerichte filosofie van Kwakkenbos BV uit en bouwen met u als opdrachtgever graag aan mooie projecten én aan een prettige relatie. U kunt op uw beurt weer bouwen op hun expertise en efficiënte manier van werken en ervan uitgaan dat zij uw project tot een goed einde brengen.

vacature aannemersbedrijf

Werken bij Kwakkenbos

Het team van Kwakkenbos BV is hecht, enthousiast en vakkundig. Omdat Kwakkenbos BV alle disciplines in eigen beheer heeft, ben jij als vakbekwame timmerman of –vrouw, loodgieter, uitvoerder of ander bouwtalent van harte welkom om nader kennis te komen maken. Openstaande vacatures vind je hier. Het staat je natuurlijk ook vrij om een open sollicitatie te sturen.

Bekijk vacatures

garanties keurmerken aannemer

ERKENNINGEN EN GARANTIES

Kwakkenbos BV is als erkend bouwbedrijf voorzien van alle belangrijke certificeringen en lidmaatschappen. U kunt op deze pagina meer vinden over alle keurmerken.

Lees meer

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op