Kwakkenbos heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen en verder te groeien op een wijze die de continuïteit van het bedrijf waarborgt. De afgelopen jaren zijn er stappen gezet, o.a. door structuur- en procesoptimalisatie, maar ook door verdere automatisering en digitalisering. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern en toonaangevende bouwer met een breed en mooi portfolio. Het fundament van het bedrijf staat sterk en een logische stap in de ontwikkeling was dan ook verder uitbreiden in omvang.
In het Niesing Bouwbedrijf is een mooie samenwerkingspartner gevonden. Een belangrijke factor die heeft meegespeeld in de uiteindelijke transactie is de grote overlap van (kern) waarden die beide bedrijven hebben en uitdragen.

Niesing Bouwbedrijf is één van de oudste bouwbedrijven in de regio Het Groene Hart. Sinds 1933 zijn zij als familiebedrijf gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en restaureren van woningen en bedrijfsruimtes. Naast een professionele uitvoering en oplevering, staat ook betrokkenheid bij klanten en medewerkers hoog in het vaandel.

Vanaf 27 maart zullen Niesing Bouwbedrijf en Kwakkenbos BV samen verder gaan onder de Kwakkenbosvlag. Zowel de huidige eigenaar, Janco de Vink als de medewerkers van Niesing Bouwbedrijf zullen worden opgenomen binnen het familiebedrijf Kwakkenbos.

Aldus Michel Kwakkenbos:

We zijn ontzettend verheugd met deze transactie waarmee we weer een stap maken in onze ontwikkeling. Daarnaast zijn we erg blij dat we een mooi aantal nieuwe collega’s mogen gaan verwelkomen! Zij zijn net als onze medewerkers vakkundig en gedreven om kwaliteit neer te zetten voor onze klanten.