Zowel tijdens als na het (ver)bouwproces zorgt Kwakkenbos voor snelle en betrouwbare service. Door praktische adviezen te geven, bijvoorbeeld in de vorm van een meerjaren-onderhoudsplan met begroting, blijft de staat van conditie van uw project optimaal. Kwakkenbos zorgt altijd voor een snelle opvolging van eventuele vragen of problemen.vacature-timmerman

DAGELIJKS ONDERHOUD

Het kan voorkomen dat uw woning of pand onderhoud of een reparatie nodig heeft. Kwakkenbos staat hierbij voor u klaar. Denk aan dagelijks onderhoud, systematisch onderhoud, kleine of grotere reparaties en het oplossen van acute problemen. De 24/7 storingsdienst is altijd beschikbaar om dringende situaties in orde te brengen.

Lees meer

onderhoud-wooncomplex

MEERJAREN ONDERHOUD

Wij bouwen en renoveren, maar nemen ook het dagelijks onderhoud van woningen, winkels en bedrijfspanden uit handen. Onderhoud van een pand of huis is ontzettend belangrijk, want daarmee behoudt uw woning of bedrijfspand zijn waarde.

Het gaat dan om werkzaamheden die variëren van kleinschalige reparaties tot mutatieonderhoud. U kunt denken aan het herstellen van een kapot slot, klemmende deur of lekkende kraan. Voor diverse woningbouwverenigingen, plants en zorgcorporaties verzorgen wij het dagelijks onderhoud. Maar ook voor kleine reparaties aan uw particuliere woning kunt u bij ons terecht.

Lees meer

MUTATIE ONDERHOUD

Mutatieonderhoud is het onderhoud dat plaatsvindt tussen het moment van huuropzegging en het betrekken van een woning of gebouw door een nieuwe huurder. Kwakkenbos helpt graag bij het aanpassen van een woning in het kader van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), zoals het verwijderen van een drempel ten behoeve van een rolstoel of de aanleg van een traplift. De duurzame relatie die Kwakkenbos zo graag opbouwt, is hierin heel belangrijk: u heeft zo de garantie dat wij uw gebouw op ons duimpje kennen!

Lees meer