kwakkenbos is volop in beweging

Het werken bij Kwakkenbos draait om optimaal bouwplezier. Dit kunnen wij alleen bereiken door ons team van enthousiaste mensen, die samen voor een professionele, maar ook leuke werksfeer zorgen. Bovendien investeren we volop in (talent)ontwikkeling, kennisdeling en ICT. Zo houden we het werken bij Kwakkenbos uitdagend, maar ook makkelijk en toekomstgericht. En dat draagt uiteindelijk bij aan betere resultaten.

pas jij bij kwakkenbos?

Jij bent een vakman of vakvrouw die gepassioneerd werkt met techniek en klanten. Jij krijgt energie van afwisselende projecten en ziet het als een uitdaging om het beste resultaat neer te zetten voor onze klanten. We houden van uitdaging in ons succesvolle familiebedrijf.

Je thuis voelen bij Kwakkenbos is belangrijk. We gaan ervoor als één team: met onze opdrachtgevers én natuurlijk met onze medewerkers en partners. Wat betekent dit voor jou? De werksfeer is heel prettig informeel, open en eerlijk. Dit merk je meteen aan de manier waarop collega’s met elkaar omgaan en lange dienstverbanden, soms langer dan 20 jaar, zijn hier geen uitzondering! Er is ruimte voor iedereen en de onderlinge belangstelling is altijd groot.

Er is een grote mate van vrijheid, waardoor je sneller in staat bent om jezelf te ontwikkelen. Wij stimuleren jouw professionele groei graag en zullen je dan ook ondersteunen als jij (nog) beter wilt worden in je vak. We hebben een langetermijnvisie en investeren graag in mensen. Kortom: jij bent van harte welkom bij Kwakkenbos!

Hier vind je onze vacatures.

 COLLEGA'S

Ontmoet je collega’s

We hebben een mooi team met één gezamenlijke passie: bouwen! Je nieuwe collega’s vertellen je graag waarom zij graag deel uit maken van ons hechte, enthousiaste en vakkundige team.

ontmoet je collega’s

vacature-timmerman

TALENT IS ALTIJD WELKOM!

We hebben alle disciplines in eigen huis en we groeien nog steeds. We maken dan ook graag kennis met getalenteerde vakmannen en vakvrouwen, voor zowel op kantoor als op de bouwplaats. Wil jij ook met ons kennismaken? Je kunt ons altijd bereiken op 0348 – 44 12 29. Weet je genoeg en wil je gelijk aan de slag? Stuur dan een mail met CV naar hr@kwakkenbos-bv.nl.

nieuwbouw kamerikse scholen

OPLEIDING

De bouw is een interessante en dynamische wereld. Kijk maar eens om je heen: je ziet overal nieuwe gebouwen en woningen ontstaan. Er wordt nu eenmaal volop gebouwd én verbouwd. Om nieuwe bouwprojecten te kunnen realiseren hebben we echte vakmannen en vakvrouwen nodig. Ben jij een bouwer in wording? Geen zorgen! We leiden leerlingen en studenten graag op tot bijvoorbeeld timmerman, tegelzetter, uitvoerder of werkvoorbereider.

Informeer naar de mogelijkheden om bij ons een BBL-opleiding te volgen of om als duaal student je hbo-diploma te halen. Mail naar hr@kwakkenbos-bv.nl of neem contact op via 0348 – 44 12 29.