Oplevering volgens planning en budget
woningbouw-seriematig

Elk (nieuw)bouwproject valt of staat met heldere communicatie en duidelijke afspraken. Kwakkenbos garandeert dat het project volgens de afgesproken planning en het bepaalde budget wordt opgeleverd. En zijn er onderweg uitdagingen? Dan worden deze direct met de opdrachtgever besproken. Zo zorgen we er samen voor dat het bouwproces vlot en zorgeloos verloopt.

Natuurlijk is efficiëntie hierbij heel belangrijk. U als opdrachtgever wilt maximaal rendement in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Als ervaren partner begrijpt Kwakkenbos dit uitgangspunt maar al te goed. U kunt er op vertrouwen dat Kwakkenbos altijd het hoogst haalbare uit een project haalt. Minimale overschrijding, maximaal resultaat.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Tijdens het gehele bouwproces kunt u terugvallen op een vast aanspreekpunt, waarbij u altijd terecht kunt voor vragen of overleg. We houden elkaar op de hoogte van de stand van zaken, zodat we bij eventuele nieuwe ideeën of problemen, snel kunnen schakelen of bijsturen. Kwakkenbos geeft altijd proactief inzicht in het verloop van de nieuwbouw, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De ervaring van Kwakkenbos betekent voor u een voorspoedig traject.

FINANCIËLE ZEKERHEID

Kwakkenbos beschikt onder andere over het Woningborg-certificaat, het VCA** en het Financieel Gezond Certificaat van Graydon. Hiermee heeft u als klant de garantie dat u te maken heeft met een financieel gezond bedrijf. Een stukje zekerheid rondom uw nieuwbouwproject.

Andere zekerheden van Kwakkenbos BV

 nieuwbouw-appartementen-leidsche-rijn-3

SERIEMATIGE BOUW

Bij het ontwikkelen van grootschalige bouw- of verbouwprojecten is efficiëntie het sleutelwoord. U als opdrachtgever wilt maximaal rendement in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Om in een korte tijd zoveel mogelijk gedaan te krijgen, is communicatie en een goede samenwerking met alle betrokken partijen heel belangrijk. Kwakkenbos speelt hier als verbinder graag een grote rol in. U kunt er dus op vertrouwen dat Kwakkenbos altijd het hoogst haalbare uit een project haalt. Minimale overschrijding, maximaal resultaat.

Lees meer

nieuwbouw kamerikse scholen

SPECIALS

Elk jaar komen er in Nederland nieuwe winkel-, bedrijfs- en kantoorpanden bij. Kwakkenbos heeft veel ervaring met het bouwen van utilitair vastgoed en is een betrouwbare partner voor, tijdens en na de nieuwbouw van uw winkel, bedrijfspand of kantoorpand.

Als er één ding is waar u niet op zit te wachten bij het ontwikkelen van utilitair vastgoed, dan is het wel een ellenlang en onduidelijk bouwproces. U wilt weten waar u aan toe bent, zodat u verder kunt met plannen maken. Kwakkenbos denkt daarin met u mee. Efficiëntie, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

Lees meer