Kwakkenbos BV heeft een partnership met het professionele ontwerpbureau Livingstone. Livingstone biedt geheel op maat gemaakte ontwerpen voor de bouw van een woonhuis. Op basis van uw wensen en voorkeuren kunt u door Livingstone uw droomhuis laten ontwerpen en bouwen. Kwakkenbos BV zet de persoonlijke, transparante en professionele werkwijze door in het bouwen van uw toekomstige woonhuis.

Van vrij ontwerp tot maatwerk

Een eigen woning laten ontwerpen? Ook dit kan bij Livingstone. Voor Livingstone is niets te gek. Dit bureau besteedt veel aandacht aan een ontwerp. Leidend hierin zijn de persoonlijke gesprekken. Tijdens de gesprekken laat Livingstone al ‘schetsend’ de ideeën tot leven komen. Gedurende het ontwerp wordt er rekening gehouden met meerdere factoren, zoals de (mogelijke) kavelgrootte, stand van de zon ten opzichte van de kavel, lichtinval in de woning en de (toekomstige) bewonerssamenstelling wordt in acht genomen. Uw persoonlijke smaak en wensen worden zodoende heel mooi zichtbaar in uw eigen ontwerp.

Ontzorgen

Samen zullen Livingstone en Kwakkenbos BV u van A tot Z ontzorgen. Vanaf de eerste schetsen tot aan de uiteindelijke, feestelijke oplevering. U weet wat u van ons kunt verwachten, zonder financiële verrassingen achteraf. Tevens bouwen we altijd onder Woningborg Garantie.