We zijn verheugd te mogen aankondigen dat we in opdracht van Bemog Projektontwikkeling de bouw van De Opkamer in Kamerik mogen gaan realiseren! Met een harmonieuze mix van moderniteit en duurzaamheid biedt De Opkamer een unieke kans voor mensen die op zoek zijn naar kwalitatief wonen in een serene, groene omgeving.

Met verschillende woningtypen naar ontwerp van TVA architecten kunnen geïnteresseerden zich nu inschrijven voor dit unieke project. Van sfeervolle appartementen tot ruime eengezinswoningen, elk belooft kwaliteit en comfort in het 🌿Groene Hart van de Gemeente Woerden.

19 appartementen verdeeld over drie woonlagen

Het appartementengebouw bestaat uit twee- en driekamerappartementen van ca. 47 tot 75 m2. Alle appartementen (D t/m H) bieden een fijne leefruimte. De nieuwste technieken en materialen zorgen voor een prettig en energiezuinig klimaat in de woning. De appartementen beschikken allemaal over een buitenruimte en sommige appartementen hebben er zelfs twee, inpandige berging, een gezamenlijke fietsenstalling binnen en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. De toegang van de appartementen D en E liggen aan een gedeelde galerij met een stukje terras naast de voordeur. Appartementen F, G en H zijn toegankelijk via de centrale hal van het gebouw.

18 grondgebonden woningen in verschillende prijsklassen

De drie-onder-één-kapwoningen zijn de grootste woningen van elk ca. 134 m2 (A1 t/m A2). Dit zijn de zes grootste woningen met maar liefst vier slaapkamers en een royale voor- en achtertuin. De tien rij- en hoekwoningen (B1, ca. 95 m2) hebben drie volwaardige  slaapkamers, open keuken met woonkamer en voor- en achtertuin met berging.

Deze twee kleinste woningen van ca. 83 m2 (C1) hebben twee slaapkamers met een optie om ook een vaste trap naar zolder te maken. Daarnaast beschikken deze woningen over een voor- en achtertuin met berging.