UW EIGEN WONING VERBOUWENeigen woning verbouwen

U overweegt – wellicht na lang wikken en wegen – om uw woning te verbouwen. Wat een heerlijk vooruitzicht! Misschien bent u er net komen wonen, is er gebrek aan ruimte, of heeft u gewoon zin om het eens helemaal anders te doen. Kwakkenbos BV denkt als betrouwbare partner graag met u mee over alle facetten rondom het verbouwproces.

ALLES IN EIGEN HUIS

Als woningeigenaar wilt u dat een verbouwproces goed gebeurt, zonder dat u al teveel hinder ondervindt aan werklui, lawaai of rommel. Kwakkenbos BV begrijpt dit maar al te goed. Daarom wordt er altijd een projectleider als vast aanspreekpunt aan u toegewezen, die er op toeziet dat overlast tot een minimum wordt beperkt. En omdat Kwakkenbos BV de meeste disciplines – van een loodgieter tot tegelzetter – in eigen huis of in eigen netwerk heeft, kunt u erop vertrouwen dat uw verbouwing efficiënt en netjes wordt uitgevoerd.

Met een team van creatieve en gepassioneerde vakmensen zorgt Kwakkenbos niet alleen voor een passend ontwerp, maar ook voor een perfect uitgevoerd eindresultaat. Altijd volgens planning en precies volgens het afgesproken budget. Dit is een garantie. Net dat beetje zekerheid dat u als klant zo goed kunt gebruiken.

Andere zekerheden van Kwakkenbos BV

 

uitbouw eigen woningUITBOUW EIGEN WONING

U heeft in uw eigen woning ruimtegebrek, maar ziet het niet zitten om te verhuizen. Dan is een uitbouw van de eigen woning een mooie oplossing. Er zijn talloze mogelijkheden en materialen om uit te kiezen. In veel gevallen komt bij een uitbouw een vergunning kijken. En dan hebben we het nog niet eens over het ontwerp en de uitvoering gehad. Kwakkenbos BV weet als ervaren aannemersbedrijf moeiteloos de weg te vinden tussen vergunning, ontwerp en materialen en uitvoering.

MINIMALE OVERLAST

Natuurlijk wilt u als huiseigenaar zo weinig mogelijk last hebben van de verbouwing. Kwakkenbos BV begrijpt dit en doet er alles aan om het verbouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zonder al teveel hinder in de vorm van geluid en puin, zorgt Kwakkenbos voor een ultiem eindresultaat. Het team van ervaren werknemers weet precies hoe uw project moet worden ingericht om een efficiënt traject te realiseren.

Bekijk eerdere uitbouwprojecten van Kwakkenbos BV

 

NIEUWE BADKAMERverbouwing badkamer

Is het tijd voor een nieuwe badkamer bij u thuis? Wat een genot! Kwakkenbos BV neemt met de loodgieter alle wensen en mogelijkheden rondom de nieuwe badkamer met u door. Met een passend ontwerp, uitgekiende planning én helder budget, weet u precies waar u aan toe bent. Het team van specialisten zorgt voor een soepel verloop van het gehele traject, zodat u zo snel mogelijk weer onder uw eigen douche kunt staan. Geheel voorzien van mooi, nieuw materiaal en een passend ontwerp, bent u dan weer helemaal klaar voor de komende jaren.

Heeft u vragen over uw nieuwe badkamer? Of bent u benieuwd wat Kwakkenbos BV precies allemaal voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

 

NIEUWE KEUKEN

Het laten plaatsen van een nieuwe keuken is een flinke investering. Kwakkenbos BV begrijpt dat u als klant precies wilt weten waar u aan toe bent. Voor ons staat een soepel en transparant traject voorop, zodat het plaatsen van een nieuwe keuken voor u als klant vooral een leuke ervaring wordt! Het team van gepassioneerde medewerkers gaat voor u aan de slag om een passende offerte, een duidelijke planning en helder eindresultaat te schetsen. Zo weet u precies wanneer en op welke manier het project wordt afgerond.

keuken verbouwenGEEN VERRASSINGEN

Vanuit Kwakkenbos BV kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt, welke u tijdens de verbouwing constant op de hoogte houdt van de ontwikkelingen, maar daarnaast ook op elk moment in staat is om vragen te beantwoorden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bovendien zorgen de medewerkers van Kwakkenbos BV voor een nette bouwplaats, om voor u de overlast te minimaliseren.

Bent u benieuwd wat Kwakkenbos BV precies allemaal voor u kan betekenen? Of hebt u vragen over uw nieuwe keuken?

Neem contact met ons op