SERIEMATIG WONINGEN VERBOUWEN

seriematige verbouwing van woningen

Het projectmatig verbouwen van woningen is een intensief traject. Voor u als opdrachtgever is het belangrijk dat dit project zo efficiënt mogelijk verloopt. Vanuit Kwakkenbos BV wordt er alles aan gedaan om overlast in de vorm van bouwafval, geluid of logistiek tot een minimum te beperken. Zo wordt het voor u als opdrachtgever en prettig project en kunt u binnen korte tijd aan het volgende traject beginnen.

ZEKERHEID

Kwakkenbos levert altijd volgens planning en budget de verbouwde woningen op. Dat is een garantie die u als opdrachtgever krijgt. Ondertussen wordt u continu op de hoogte gehouden van de voortgang van de verbouwing. Kwakkenbos BV beschikt bovendien over het Financieel Gezond Certificaat van Graydon. Hiermee heeft u als klant de garantie dat u te maken heeft met een financieel gezond bedrijf. Een stukje zekerheid rondom uw nieuwbouwproject.

Andere zekerheden van Kwakkenbos BV

 

UTILITAIR VASTGOED VERBOUWEN

verbouwing utilitairKwakkenbos BV heeft veel ervaring met het verbouwen van utilitair vastgoed en is een betrouwbare partner voor, tijdens en na de nieuwbouw van uw winkel, bedrijfspand of kantoorpand.

Als er één ding is waar u niet op zit te wachten bij het verbouwen van een winkel, kantoorpand of bedrijfspand, dan is het wel een ellenlang en onduidelijk bouwproces. U wilt weten waar u aan toe bent, zodat u verder kunt met plannen maken. Kwakkenbos denkt daarin met u mee. Een transparante offerte en overzichtelijke planning, met daarbij de garantie om binnen budget te blijven, geven u de duidelijkheid die u zoekt. Kwakkenbos BV gaat voor efficiëntie, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Tijdens het gehele verbouwproces kunt u terecht bij een vast aanspreekpunt, welke uw vragen kan beantwoorden en u voorziet van alle informatie. Daarnaast geeft Kwakkenbos BV altijd duidelijk inzicht in het verloop van de verbouwing, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De ervaring van Kwakkenbos betekent voor u een soepel traject.

Bekijk onze projecten

 

SCHOOL OF ONDERWIJSINSTELLINGEN VERBOUWENschoolgebouw verbouwen

Het verbouwen van een school of zorginstelling behelst vele aspecten. Als opdrachtgever wilt u dat elementen als overlast, uitloop of budgetoverschrijding tot een minimum worden beperkt. Ook is een vaste partner die weet hoe om te gaan met wet- en regelgeving en vergunningen gewenst. Kwakkenbos BV kent als ervaren aannemersbedrijf alle ins en outs rondom dit soort projecten en helpt u graag met de verwezenlijking van uw wensen.

OPLEVERING BINNEN PLANNING EN BUDGET

Als het aankomt op de verbouwing van een onderwijsinstelling, moet met veel zaken rekening worden gehouden. Kwakkenbos BV neemt u alle zorgen rondom het project uit handen. Door middel van duidelijke en transparante communicatie over kosten en planning weet u op ieder moment waar u aan toe bent. Uw vaste aanspreekpunt voorziet u van informatie en updates.

FINANCIËLE ZEKERHEID

Andere zekerheden van Kwakkenbos BV

 

ZORGINGSTELLING VERBOUWEN

nieuwbouw van een zorginstellingAls het aankomt op het verbouwen van een zorginstelling, moet met veel zaken rekening worden gehouden. Bijvoorbeeld het voorkomen van overlast in de vorm van geluid, bouwafval, personeel, of logistiek. Kwakkenbos BV zorgt voor een probleemloos traject en ziet er op toe dat de meeste aspecten van de verbouwing onzichtbaar gebeuren. Alles is er op gericht om de bewoners zoveel mogelijk te ontlasten. Een duidelijke en transparante communicatie, een vast aanspreekpunt en inzicht in de kosten en de planning zorgen samen daarnaast voor een efficiënt traject.

Bent u als opdrachtgever van plan een zorginstelling te verbouwen en zoekt u een betrouwbaar aannemersbedrijf? Dan bent u bij Kwakkenbos BV aan het juiste adres. Bij Kwakkenbos BV geldt: afspraak is afspraak. Kwakkenbos levert altijd volgens planning en budget. Ondertussen wordt u continu op de hoogte gehouden van de voortgang van de verbouwing van de zorginstelling.

FINANCIËLE ZEKERHEID

Andere zekerheden van Kwakkenbos BV